Hundslynan.

Det är nog den vidrigaste bloggen jag läst hittills. Någon som har läst den?
Det är bland annat filmer upplagda när hon har möten med hundar if you know what I mean.

I dag var dagen när jag skulle få mycket gjort. Förutom jobb på morgonen: Träna, åka till min kompis nya butik och botanisera, få ordning på papper och kläder som ska säljas.
Nu sitter jag här och har vansinnigt ont i vänster hand, den knakar när jag böjer den bakåt, åt sidan och har svinigt ont i ryggen efter att ha tränat. KI-passet var dock jävligt skönt när det pågick men som vanligt fick jag ont nån timme efteråt, förmodligen för att jag använder muskler i ryggen som aldrig används annars (just de jag behöver träna upp men det tar tid).



Skulle även ha förberett feedback på texter till torsdag och fredag men jag kan inte koncentrera mig på att läsa för jag kan inte sitta still när jag har så här ont.
Har tagit en Brufen och hoppas att det släpper snart.
Går fram och tillbaka i lägenheten och får ingenting gjort.

Är i alla fall glad att min soffa åkt ut i grovsoporna, sover i en vecka till på madrass på golvet.
Faktiskt skönt för ryggen.
Känns dock lite back to teenage-life. Känns något patetiskt att inte ens ha råd att köpa en ny soffa och säng.
Sängen måste ämligen också ut, den är alldeles för mjuk, jag kan inte ens ligga i den utan att få panik. Just nu ligger en cirka 1 meters hög med kläder på den som jag ska rensa. Min katt ligger någonstans mitt i högen.

Känner mig otroligt stressad och pressad när jag inte får saker gjort som jag tänkt göra.
Detta bidrar förmodligen till att jag blir spänd i kroppen så att musklerna drar ihop sig på vissa ställen och så är jag inne i den berömda onda cirkeln.

W E L L
Inga mer jobb-pass förrän Söndag. Börjar UNI imorgon och det ser jag fram emot.
Sedan har jag skrivarskola torsdag fredag som jag inte är förberedd inför men har ju tid på mig. Imorgon imorgon!
Ju närmare det kommer ju mer stressad känner jag mig. Jag skjuter upp det för att jag ska prata inför hela klassen om någon annans text och det är svårt. Man vet inte tanken med texten och den ska närläsas med positiva ögon och det är så svårt att krysta ut något bara för att. Jag har dessutom haft oturen att få en i klassens texter nu flera gånger som jag bara...avskyr...men det kan jag inte säga ju. De är lite Mitt livs novell och snarare bara en redogörelse av vad huvudpersonen gör än boktext. Jävligt frustrerande. När vi bara sitter och diskuterar har jag inga problem att få fram åsikter och vad jag känner inför saker samt komma med bra idéer på förbättring på andras texter. Det är just när jag ska FÖRBEREDA någonting och prata inför alla som jag får panik.

Jag vill inte sätta mig och ta tag i det, jag ger upp innan jag börjar, sedan sitter jag där i klassrummet, får mer och mer panik ju mer det närmar sig min tur. Har oturen att alltid hamna sist av alla också så all min energi går till att oro mig inför när det är min tur.
Det är verkligen hemskt.

Detta hade dock ingenting med hundslynan att göra som tur är.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0